game-image
Coywolf Cash

Coywolf Cash – låt jakten börja

Coywolf Cash är en slot vars tema är utformat efter en av djurrikets mindre kända köttätare, nämligen “coywolf”. Detta djur är en blandning av varg, hund samt prärievarg och har under de senaste åren utvidgat sitt område i USA. Nu finns det coywolf även i casinovärlden, i och med denna slot som lanserades i januari 2020. I spelet stöter vi även på en rad andra, mer välkända karaktärer från djurriket. Det rör sig om bland annat svartbjörn, järv, lodjur och räv. Dessa förekommer i form av symboler i sloten.

Trollbindande grafik och ljudmiljö

I Coywolf Cash är grafiken och de olika animationerna en viktig del i spelupplevelsen. I bakgrunden och på spelfältet syns olika objekt som för tankarna till amerikanska urfolk, exempelvis en fjäderskrud och traditionsenliga masker. De lägre värderade symbolerna i Coywolf Cash är olika spelkortsvalörer täljda i trä, med tematiska motiv målade på sig. Sloten har ett fängslande soundtrack där en rad olika instrument, fågelkvitter och andra naturljud kan höras. 

Spelets wilds utgörs av två olika coywolfs, där den ena har namnet Alpha Coywolf och är den högst värderade av de två. Denna dyker endast upp i slotens Wild Reel-bonusspel, medan den vanliga wilden kan dyka upp i basspelet på hjul 2 och 4.

game-image
* Det här spelet är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.
close-btn